Известие

Collapse
No announcement yet.

Кората под задното стъкло за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кората под задното стъкло за 156

Колеги искам да си сложа елипси отзад на кората обаче мойта кора няма декоративни капаци само форма има Цяла кора е и вапроса ми е може ли да се сложат само капаци или трябва да се сменя цялата кора и око може някой колега да качи снимки как са захванати вапросните елипси и ако знае от каде мога да си намеря кора цяла кора или само капаци
    Брагодаря предвалително

колега отвори си багажника и махни щипките да увисне кората в багажника и ще видиш че имаш дупки за елипси,аз даже имах и изведени кабели и само ги вързах
    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Мойта нямаше капаци и трябваше да изрежа отвори .Елипсите не застават много хубаво.Иначе и аз имах кабели, но не ги използвах защото съм вързал задните колони към усилватела който е в багажника.А и задния прозорец ми е затъмнен и не ги виждам.Само ги ЧУВАМ

---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:55 ----------

Но за да изрежеш кората трябва да я извадиш.Което си е гърч.
      CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
      Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
        колега отвори си багажника и махни щипките да увисне кората в багажника и ще видиш че имаш дупки за елипси,аз даже имах и изведени кабели и само ги вързах
        Колега това направих и видях че имам изведени кабели ама няма дупки цяла кора е

А що става вапрос за рязане нещо не сам навит по добре да смена кората с такава дето има дупки и решетки от колкото да ража тази много гадно ще стане

Comment

Тогава си остани с колоните в задните врати.Предполагам имаш.
          Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
            Тогава си остани с колоните в задните врати.Предполагам имаш.
            Колега искам да си сложа елипси които да се захранвят с усилвател и евентуално бас каса в багажника

А ако някой знае за вапросната кора да пише

Comment

Аз си купих кора с отвори за около 20лв провери в обявите и ще си намериш. Сменя се малко трудно обаче. Сваля се задната седалка(и двете части), корите отстрани на задното стъкло и се откача третия стоп ама последното е лесно.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от Petko_911 Покажи съобщение
                Колега искам да си сложа елипси които да се захранвят с усилвател и евентуално бас каса в багажника

А ако някой знае за вапросната кора да пише
                Ако не ходиш на ски.Може да си сложиш баса като мен между седалките.Отвора за подлакътника на задната седалка.Трябва обаче говоритела да ти е за отворен обем.Така бях и на 164 .И интересно че същата музика прехвърлена после в 156 цата се чуваше по зле.Но като цяло този вариант е добър защото бас касата заема доста място.

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
                  Ако не ходиш на ски.Може да си сложиш баса като мен между седалките.Отвора за подлакътника на задната седалка.Трябва обаче говоритела да ти е за отворен обем.Така бях и на 164 .И интересно че същата музика прехвърлена после в 156 цата се чуваше по зле.Но като цяло този вариант е добър защото бас касата заема доста място.
                  Това ще го обмислям след като направя елипсите и прекарм кабели за усилвателя

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
                    Аз си купих кора с отвори за около 20лв провери в обявите и ще си намериш. Сменя се малко трудно обаче. Сваля се задната седалка(и двете части), корите отстрани на задното стъкло и се откача третия стоп ама последното е лесно.
                    Мерси за съвета колега сега се ровя из обявите за 156ци на части и питам дано някой има такава кора щот не искам да ража мойта много гадно ще стане

Comment

Working...
                    X